Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spurs FC KhaPhuc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hạnh geeft een hoge lob. Daar is Thành Công, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Phúc rent richting de bal. Thế Phúc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Minh Ðức rent richting de bal. Duy Thắng is nu in balbezit. Duy Thắng geeft een lange en hoge pass. Thành Công rent richting de bal. Thành Công schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Thế Phúc rent richting de bal. Thế Phúc schiet op doel. Ðức Huy kopt de bal weg. Thành Công probeert de bal met de borst te controleren. Thành Công haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hoàng Hải kopt de bal weg. Nam Sơn rent richting de bal. Trung Kiên schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trung Kiên krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Hoàng Quân met de inworp. Thế Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Phúc passt de bal zonder na te denken. Thành Công rent richting de bal. Thành Công schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Hoàng Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tâm verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tâm met een sublieme pass. Thành Công rent richting de bal. Thành Công draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Trung Kiên kopt de bal weg. Hạnh rent richting de bal. Hạnh speelt de bal door. Thành Công is nu in balbezit. Thành Công haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spurs FC 35%, KhaPhuc 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spurs FC - KhaPhuc 0:0

64e minuut.
Hạnh passt de bal in één keer door. Thế Phúc is nu in balbezit. Thế Phúc speelt de bal door. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Công draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Việt Hùng de bal. Anh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Hùng geeft de bal voor. Nam Sơn springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minh Kiệt probeert naar een medespeler te passen. Thành Công is nu in balbezit. Thành Công draait met de bal, schiet en ... Trường Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Hoàng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Minh geeft een lange en hoge pass. Duy Thắng rent richting de bal. Minh Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Ðức geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Thiên Hưng is nu in balbezit. Thế Phúc verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Phúc passt de bal in één keer door. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Công haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hoàng Minh onderschept slim de pass. Hoàng Minh geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Anh Dũng de bal onder controle te krijgen. Nam Sơn is nu in balbezit. Nam Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spurs FC - KhaPhuc 0:1

90e minuut.
Hoàng Long geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anh Tâm met de inworp. Thế Phúc geeft een hoge lob. Trường Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spurs FC 47%, KhaPhuc 53%.
Spurs FC - KhaPhuc 0:1