Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NamDinhFC07 B34 SBTC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Quang Hòa geeft een lange en hoge pass. Gia Huy is nu in balbezit. Dũng rent richting de bal. Gia Huy onderschept slim de pass. Gia Huy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bình onderschept slim de pass. Bình passt de bal in één keer door. Duy Thắng rent richting de bal. Văn Toản verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Toản schiet op doel. Phước Lộc bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NamDinhFC07 - B34 SBTC 1:0

21e minuut.
Quang Hòa rent richting de bal. Bình onderschept slim de pass. Bình haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hoàng Tùng de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NamDinhFC07 - B34 SBTC 2:0

26e minuut.
Xuân Trường is nu in balbezit. Văn Toản is nu in balbezit. Xuân Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Bình onderschept slim de pass. Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NamDinhFC07 - B34 SBTC 3:0

29e minuut.
Trung Hinh verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hinh passt de bal zonder na te denken. Phi Cường met een sublieme pass. Gia Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Huy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Dương Khánh probeert naar een medespeler te passen. Gia Huy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Việt Cương. Việt Cương krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bình kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Duy Thắng de bal onder controle te krijgen. Xuân Trường is nu in balbezit. Văn Toản onderschept slim de pass. Văn Toản draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NamDinhFC07 43%, B34 SBTC 57%.
NamDinhFC07 - B34 SBTC 3:0

56e minuut.
Dũng rent richting de bal. Phi Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Linh is nu in balbezit. Phi Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Phi Cường schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NamDinhFC07 - B34 SBTC 3:1

57e minuut.
Văn Toản raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tân Ðịnh komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dương Khánh probeert naar een medespeler te passen. Gia Huy is nu in balbezit. Phi Cường rent richting de bal. Phi Cường schiet op doel. Khải Tuấn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Huy Thành rent richting de bal. Phi Cường is nu in balbezit. Phi Cường met een sublieme pass. Gia Huy rent richting de bal. Gia Huy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Trung Hinh is nu in balbezit. Trung Hinh geeft de bal voor. Gia Huy rent richting de bal. Gia Huy schiet op doel. Quang Linh probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bình rent richting de bal. Bình geeft een lange en hoge pass. Tân Ðịnh is nu in balbezit. Tân Ðịnh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Phi Cường passt de bal met de wreef. Việt Cương rent richting de bal. Việt Cương geeft de bal voor. Tân Ðịnh is nu in balbezit. Tân Ðịnh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Văn Hùng onderschept slim de pass. Tân Ðịnh is nu in balbezit. Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Ðịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Ðịnh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NamDinhFC07 52%, B34 SBTC 48%.
NamDinhFC07 - B34 SBTC 3:1