Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ryx Кристалл
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Kotyuk onderschept slim de pass. Kotyuk passt de bal in één keer door. Kornutyak rent richting de bal. Simonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Yakovenko met de inworp. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun geeft een hoge lob. Kornutyak rent richting de bal. Kornutyak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kharkovschenko passt de bal zonder na te denken. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonov onderschept slim de pass. Simonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ryx - Кристалл 1:0

35e minuut.
Kornutyak rent richting de bal. Kornutyak speelt de bal door. Kotyuk is nu in balbezit. Konyushenko onderschept slim de pass. Konyushenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ryx 44%, Кристалл 56%.
ryx - Кристалл 1:0

48e minuut.
Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup passt de bal in één keer door. Daar is Tarasenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornutyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornutyak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasenko met een sublieme pass. Konyushenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Konyushenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chuvaev met een snelle inworp. Mel`nichenko is nu in balbezit. Kharkovschenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mel`nichenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mel`nichenko kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ryx - Кристалл 1:1

60e minuut.
Markanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanich met een sublieme pass. Konyushenko is nu in balbezit. Konyushenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ryx - Кристалл 1:2

63e minuut.
Markanich verovert de bal door een tackle van achteren. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev geeft de bal voor. Konyushenko is nu in balbezit. Konyushenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tarasenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanich rent richting de bal. Markanich passt de bal met de wreef. Konyushenko is nu in balbezit. Konyushenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ryx 52%, Кристалл 48%.
ryx - Кристалл 1:2
ryx