Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wazappp Кристалл
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.2
hopeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Barannikov geeft een hoge lob. Inworp. Chuvaev met een snelle inworp. Bosnjak rent richting de bal. Bosnjak draait met de bal, schiet en ... Stroenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konyushenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Konyushenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wazappp - Кристалл 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chuvaev met de inworp. Bosnjak rent richting de bal. Bosnjak geeft een hoge lob. Vashchuk rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Drabenyuk rent richting de bal. Drabenyuk passt de bal met de wreef. Vorobyov met een sublieme pass. Shalychev is nu in balbezit. Shalychev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Skepskiy met een harde bal richting middenveld. Tarasenko kopt de bal weg. Konyushenko rent richting de bal. Konyushenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Markanich rent richting de bal. Vorobyov verovert de bal door een tackle van achteren. Vorobyov met een sublieme pass. Shalychev rent richting de bal. Shalychev haalt uit met een fantastische trap. Esin bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kiryukhin heeft problemen om de bal te vangen. Pogrebnyak met een sublieme pass. Strakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konyushenko verovert de bal door een tackle van achteren. Konyushenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tarasenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolesnikov komt het veld opgelopen. Pogrebnyak met een snelle inworp. Bosnjak is nu in balbezit. Bosnjak passt de bal met de wreef. Markanich rent richting de bal. Markanich geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wazappp 61%, Кристалл 39%.
wazappp - Кристалл 0:1

71e minuut.
Markanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanich passt de bal in één keer door. Shalychev is nu in balbezit. Vorobyov rent richting de bal. Vorobyov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov probeert naar een medespeler te passen. Konyushenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnjak is nu in balbezit. Bosnjak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wazappp 53%, Кристалл 47%.
wazappp - Кристалл 0:1