Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ryx FK DESNA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Yakovenko passt de bal met de wreef. Simonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozyr is nu in balbezit. Kornutyak is nu in balbezit. Kornutyak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Kozyr probeert naar een medespeler te passen. Kotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyuk probeert naar een medespeler te passen. Yakovenko rent richting de bal. Yakovenko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ibragimov rent richting de bal. Ibragimov geeft een hoge lob. Kardash bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemishko verovert de bal door een tackle van achteren. Lemishko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ryx - FK DESNA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ryx 46%, FK DESNA 54%.
ryx - FK DESNA 0:1

48e minuut.
Ibragimov passt de bal met de wreef. Matveev is nu in balbezit. Ezerskiy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ezerskiy krijgt een gele kaart. Matveev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ibragimov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Leonenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Hay is nu in balbezit. Kozyr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kornutyak. Kornutyak krijgt een gele kaart. Kozyr roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kozyr kan niet meer verder spelen. Dikan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jaros rent richting de bal. Jaros speelt de bal door. Ibragimov heeft problemen om de bal te vangen. Lemishko is nu in balbezit. Lemishko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hay met de inworp. Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft een lange en hoge pass. Lemishko springt en kopt de bal. Leonenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ryx 49%, FK DESNA 51%.
ryx - FK DESNA 0:1
ryx