Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Йоги украйна
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sokolowski rent richting de bal. Sak onderschept slim de pass. Shymanskiy probeert naar een medespeler te passen. Mikhailichenko is nu in balbezit. Mikhailichenko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sokolowski passt de bal zonder na te denken. Starostyak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikhailichenko. Mikhailichenko krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Shymanskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Shymanskiy geeft een lange en hoge pass. Dobrovolski geeft de bal voor. Ezerskiy springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mikhalik speelt de bal door. Khoma kopt de bal weg. Surkis probeert de bal aan de voet te houden. Sokolowski rent richting de bal. Sokolowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yezerskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yezerskiy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Poroshenko de bal. Ezerskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezerskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Йоги - украйна 1:0

17e minuut.
Degterev geeft de bal voor. Yaremenko is nu in balbezit. Sokolowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sokolowski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Yaremenko rent richting de bal. Sokolowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sokolowski speelt de bal door. Mikhailichenko rent richting de bal. Mikhailichenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Shymanskiy onderschept slim de pass. Shymanskiy passt de bal zonder na te denken. Mikhailichenko rent richting de bal. Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Йоги - украйна 1:1

39e minuut.
Klungelig pakt Khoma de bal. Yaremenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailichenko is nu in balbezit. Mikhailichenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikhalik met een sublieme pass. Shymanskiy kopt de bal weg. Pischur probeert de bal aan de voet te houden. Mikhailichenko is nu in balbezit. Mikhailichenko draait met de bal, schiet en ... Mikhalik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Йоги 50%, украйна 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Йоги - украйна 1:1

58e minuut.
Podgayni is nu in balbezit. Degterev verovert de bal door een tackle van achteren. Degterev speelt de bal door. Ezerskiy rent richting de bal. Ezerskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Poroshenko met een harde bal richting middenveld. Sokolowski speelt de bal door. Dobrovolski probeert de bal aan de voet te houden. Mikhailichenko rent richting de bal. Mikhailichenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Shymanskiy passt de bal met de wreef. Buryak rent richting de bal. Buryak speelt de bal door. Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Йоги - украйна 1:2

80e minuut.
Buryak kopt de bal weg. Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski passt de bal zonder na te denken. Mikhailichenko is nu in balbezit. Mikhailichenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Йоги 54%, украйна 46%.
Йоги - украйна 1:2