Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aveo ФК Корнин
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


16e minuut.
Plotko controleert de bal met de borst. Karabkin is nu in balbezit. Popadyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Plotko is nu in balbezit. Plotko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tlumak is nu in balbezit. Boryachinskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Boryachinskiy passt de bal met de wreef. Popadyuk is nu in balbezit. Popadyuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Skripka rent richting de bal. Skripka passt de bal zonder na te denken. Kucher rent richting de bal. Kucher draait met de bal, schiet en ... Siverchuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aveo - ФК Корнин 0:1

30e minuut.
Krivtsov rent richting de bal. Lyutikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyutikov passt de bal met de wreef. Popadyuk is nu in balbezit. Popadyuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aveo - ФК Корнин 1:1

38e minuut.
Kucher heeft problemen om de bal te vangen. Zhabchenko rent richting de bal. Krivoshey onderschept slim de pass. Krivoshey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aveo 64%, ФК Корнин 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aveo - ФК Корнин 1:1

58e minuut.
Boryachinskiy met een sublieme pass. Plotko is nu in balbezit. Plotko probeert naar een medespeler te passen. Popadyuk rent richting de bal. Popadyuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Plotko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotko passt de bal in één keer door. Levchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadyuk onderschept slim de pass. Popadyuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zhabchenko met een sublieme pass. Tlumak is nu in balbezit. Tlumak passt de bal in één keer door. Krivoshey bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivoshey haalt uit met een fantastische trap. Siverchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Mokritskiy trapt de bal weg van het doel. Turyanskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turyanskiy met een sublieme pass. Krivoshey is nu in balbezit. Krivoshey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aveo 57%, ФК Корнин 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aveo - ФК Корнин 1:1