Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wazappp ryx
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kornutyak geeft de bal voor. Kiryukhin kopt de bal weg. Drabenyuk rent richting de bal. Simonov verovert de bal door een tackle van achteren. Simonov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Barannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonov onderschept slim de pass. Pantilov rent richting de bal. Simonov verovert de bal door een tackle van achteren. Simonov schiet op doel. Stroenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klungelig pakt Kozakevich de bal. Kozakevich speelt de bal door. Daar is Kovtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shalychev rent richting de bal. Shalychev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Drabenyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharkovschenko onderschept slim de pass. Kharkovschenko speelt de bal door. Simonov is nu in balbezit. Simonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wazappp 49%, ryx 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wazappp - ryx 0:0

54e minuut.
Kozakevich is nu in balbezit. Kozakevich geeft de bal voor. Strakhov heeft problemen om de bal te vangen. Simonov rent richting de bal. Simonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kiryukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakevich passt de bal in één keer door. Shalychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalychev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kotyuk speelt de bal door. Kovtun rent richting de bal. Kovtun met een sublieme pass. Shalychev is nu in balbezit. Shalychev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Drabenyuk rent richting de bal. Drabenyuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kovtun de bal. Vorobyov onderschept slim de pass. Vorobyov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Kozakevich met een snelle inworp. Kharkovschenko probeert naar een medespeler te passen. Simonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wazappp - ryx 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wazappp 42%, ryx 58%.
wazappp - ryx 0:1
ryx