Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Йоги ФК Корнин
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Krivoshey rent richting de bal. Lobanovskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Kucher is nu in balbezit. Kucher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Йоги - ФК Корнин 0:1

18e minuut.
Skripka rent richting de bal. Didenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Didenko probeert naar een medespeler te passen. Kormiltsev is nu in balbezit. Kormiltsev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Karabkin rent richting de bal. Karabkin passt de bal zonder na te denken. Kucher is nu in balbezit. Krivoshey is nu in balbezit. Krivoshey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Йоги - ФК Корнин 0:2

43e minuut.
Yaremenko heeft problemen om de bal te vangen. Kucher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Starostyak. Starostyak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Йоги 46%, ФК Корнин 54%.
Йоги - ФК Корнин 0:2

56e minuut.
Pischur verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur speelt de bal door. Klungelig pakt Lunev de bal. Kormiltsev rent richting de bal. Kormiltsev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur passt de bal zonder na te denken. Kucher is nu in balbezit. Krivoshey is nu in balbezit. Krivoshey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kucher rent richting de bal. Yaremenko is nu in balbezit. Yaremenko speelt de bal door. Krivoshey is nu in balbezit. Krivoshey draait met de bal, schiet en ... Mikhalik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Йоги 61%, ФК Корнин 39%.
Йоги - ФК Корнин 0:2