Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aveo украйна
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Khoma met een sublieme pass. Gusarov rent richting de bal. Mikhailichenko begaat een overtreding. Mikhailichenko krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Shymanskiy geeft een hoge lob. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailichenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikhailichenko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aveo 49%, украйна 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aveo - украйна 0:0

50e minuut.
Shymanskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotko verovert de bal door een tackle van achteren. Plotko probeert naar een medespeler te passen. Popadyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadyuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Plotko passt de bal met de wreef. Lyutikov rent richting de bal. Lyutikov met een sublieme pass. Popadyuk rent richting de bal. Popadyuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Shymanskiy onderschept slim de pass. Shymanskiy probeert naar een medespeler te passen. Vorobyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski rent richting de bal. Sokolowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Podgayni bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotko verovert de bal door een tackle van achteren. Plotko geeft een hoge lob. Popadyuk springt en kopt de bal. Poroshenko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Zhabchenko rent richting de bal. Zhabchenko passt de bal met de wreef. Popadyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotko passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nedilko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buryak met de inworp. Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski schiet op doel. Siverchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aveo 47%, украйна 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aveo - украйна 0:0