Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
украйна Кристалл
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Skepskiy trapt de bal weg. Klungelig pakt Konyushenko de bal. Konyushenko kopt de bal weg. Bosnjak is nu in balbezit. Bosnjak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Chuvaev geeft een lange en hoge pass. Bosnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Shymanskiy is nu in balbezit. Bosnjak onderschept slim de pass. Bosnjak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украйна 45%, Кристалл 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
украйна - Кристалл 0:0

47e minuut.
Pogrebnyak rent richting de bal. Pogrebnyak geeft een hoge lob. Konyushenko rent richting de bal. Bosnjak rent richting de bal. Bosnjak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Shymanskiy geeft een hoge lob. Inworp. Pogrebnyak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosnjak is nu in balbezit. Bosnjak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kolesnikov kopt de bal weg. Tiapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Konyushenko verovert de bal door een tackle van achteren. Bosnjak is nu in balbezit. Bosnjak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Podgayni probeert naar een medespeler te passen. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov passt de bal zonder na te denken. Konyushenko is nu in balbezit. Konyushenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Shymanskiy onderschept slim de pass. Kolesnikov rent richting de bal. Shymanskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolesnikov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kolesnikov kan niet meer verder spelen. Mel`nichenko komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Skvortsov probeert naar een medespeler te passen. Mekhanoshin geeft een hoge lob. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Mikhailichenko schiet op doel. Esin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украйна 60%, Кристалл 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
украйна - Кристалл 0:0