Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wazappp Йоги
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Pischur rent richting de bal. Vorobyov onderschept slim de pass. Vorobyov schiet op doel. Shalychev krijgt zijn hoofd ertegen. Yaremenko heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Vorobyov speelt de bal door. Pischur rent richting de bal. Bannikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bannikov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Starostyak geeft een hoge lob. Inworp. Mishenkivskiy met een snelle inworp. Daar is Vorobyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vorobyov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Shalychev schiet op doel. Dobrovolski probeert naar een medespeler te passen. Vorobyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wazappp - Йоги 1:0

28e minuut.
Starostyak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mishenkivskiy met een snelle inworp. Vorobyov rent richting de bal. Vorobyov haalt uit met een fantastische trap. Mikhalik bokst de bal weg. Dobrovolski kan de bal niet met de borst controleren. Shalychev is nu in balbezit. Shalychev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kiryukhin geeft een hoge lob. Shalychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalychev onderschept slim de pass. Shalychev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Shalychev rent richting de bal. Vorobyov rent richting de bal. Shalychev rent richting de bal. Vorobyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobyov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sak heeft problemen om de bal te vangen. Pantilov onderschept slim de pass. Vorobyov probeert naar een medespeler te passen. Shalychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalychev haalt uit met een fantastische trap. Mikhalik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
wazappp - Йоги 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wazappp 33%, Йоги 67%.
wazappp - Йоги 2:0

54e minuut.
Yaremenko passt de bal met de wreef. Sak is nu in balbezit. Pantilov maakt een afschuwelijke overtreding. Pantilov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Dobrovolski probeert naar een medespeler te passen. Yaremenko heeft problemen om de bal te vangen. Shalychev rent richting de bal. Shalychev haalt uit met een fantastische trap. Lobanovskiy probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wazappp 41%, Йоги 59%.
wazappp - Йоги 2:0