Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aveo FK DESNA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Omelchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Vorobyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobyov speelt de bal door. Popadyuk is nu in balbezit. Popadyuk schiet op doel. Kril` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kosovskiy rent richting de bal. Kosovskiy geeft een lange en hoge pass. Tlumak kopt de bal weg. Lemishko is nu in balbezit. Lemishko draait met de bal, schiet en ... Siverchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nedilko heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aveo - FK DESNA 0:1

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Siverchuk niet meer kan verder spelen. Kindiy komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Jaros geeft een hoge lob. Kosovskiy is nu in balbezit. Lemishko verovert de bal door een tackle van achteren. Lemishko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aveo - FK DESNA 0:2

33e minuut.
Kosovskiy geeft een lange en hoge pass. Tlumak is nu in balbezit. Tlumak probeert naar een medespeler te passen. Popadyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadyuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aveo - FK DESNA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aveo 56%, FK DESNA 44%.
Aveo - FK DESNA 1:2

53e minuut.
Vorobyov heeft problemen om de bal te vangen. Tatarintsev geeft de bal voor. Nedilko is nu in balbezit. Lemishko onderschept slim de pass. Lemishko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kolesnichenko rent richting de bal. Ibragimov rent richting de bal. Ibragimov passt de bal met de wreef. Lemishko rent richting de bal. Lemishko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vorobyov verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnichenko rent richting de bal. Vorobyov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vorobyov krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Plotko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshirskiy onderschept slim de pass. Tshirskiy speelt de bal door. Popadyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadyuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aveo - FK DESNA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aveo 47%, FK DESNA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aveo - FK DESNA 2:2