Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK DESNA Aveo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Tatarintsev passt de bal zonder na te denken. Gusarov rent richting de bal. Gusarov geeft een hoge lob. Chigrinskiy rent richting de bal. Chigrinskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK DESNA - Aveo 0:1

26e minuut.
Tshirskiy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lyutikov met een snelle inworp. Daar is Plotko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plotko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Omelchuk geeft een hoge lob. Lyutikov is nu in balbezit. Lyutikov speelt de bal door. Chigrinskiy rent richting de bal. Chigrinskiy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Vorobyov controleert de bal met de borst. Plotko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotko passt de bal in één keer door. Chigrinskiy rent richting de bal. Chigrinskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK DESNA - Aveo 0:2

44e minuut.
Jaros rent richting de bal. Lyutikov rent richting de bal. Lyutikov passt de bal zonder na te denken. Lemishko is nu in balbezit. Lemishko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK DESNA 50%, Aveo 50%.
FK DESNA - Aveo 0:2

47e minuut.
Tatarintsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolesnichenko is nu in balbezit. Kolesnichenko speelt de bal door. Lemishko is nu in balbezit. Lemishko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gusarov passt de bal met de wreef. Plotko rent richting de bal. Plotko passt de bal zonder na te denken. Chigrinskiy is nu in balbezit. Chigrinskiy haalt uit met een fantastische trap. Kril` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kolesnichenko is nu in balbezit. Zhabchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Zhabchenko met een sublieme pass. Lemishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemishko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK DESNA - Aveo 1:2

56e minuut.
Tshirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigrinskiy rent richting de bal. Tshirskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Plotko onderschept slim de pass. Plotko draait met de bal, schiet en ... Kril` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kril` met een harde bal richting middenveld. Chigrinskiy kopt de bal weg. Plotko is nu in balbezit. Chigrinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigrinskiy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Vorobyov rent richting de bal. Ibragimov verovert de bal door een tackle van achteren. Ibragimov speelt de bal door. Lemishko is nu in balbezit. Lemishko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK DESNA 39%, Aveo 61%.
FK DESNA - Aveo 1:2