Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ryx украйна
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Poroshenko probeert naar een medespeler te passen. Sokolowski controleert de bal met de borst. Kharkovschenko probeert naar een medespeler te passen. Simonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kovtun geeft de bal voor. Kharkovschenko is nu in balbezit. Kharkovschenko passt de bal met de wreef. Reva is nu in balbezit. Reva geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Reva is nu in balbezit. Shymanskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Shymanskiy passt de bal met de wreef. Simonov is nu in balbezit. Simonov haalt uit met een fantastische trap. Poroshenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ryx 54%, украйна 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ryx - украйна 0:0

49e minuut.
Shymanskiy speelt de bal door. Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski passt de bal zonder na te denken. Mikhailichenko rent richting de bal. Mikhailichenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Shymanskiy heeft problemen om de bal te vangen. Kornutyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Shymanskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shymanskiy krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Simonov verovert de bal door een tackle van achteren. Shymanskiy onderschept slim de pass. Kornutyak is nu in balbezit. Simonov is nu in balbezit. Simonov draait met de bal, schiet en ... Poroshenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simonov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yermak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ryx 40%, украйна 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ryx - украйна 0:0
ryx