Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aveo wazappp
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.1
matig Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


43e minuut.
Kosovskiy rent richting de bal. Vorobyov onderschept slim de pass. Vorobyov probeert naar een medespeler te passen. Shalychev is nu in balbezit. Shalychev schiet op doel. Siverchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Vorobyov is nu in balbezit. Vorobyov passt de bal met de wreef. Shalychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalychev haalt uit met een fantastische trap. Siverchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aveo - wazappp 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aveo 63%, wazappp 37%.
Aveo - wazappp 0:1

49e minuut.
Drabenyuk onderschept slim de pass. Drabenyuk geeft een lange en hoge pass. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalychev onderschept slim de pass. Shalychev draait met de bal, schiet en ... Siverchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bannikov is nu in balbezit. Bannikov geeft de bal voor. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalychev onderschept slim de pass. Shalychev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mishenkivskiy is nu in balbezit. Mishenkivskiy geeft een hoge lob. Omelchuk probeert de bal met de borst te controleren. Shalychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalychev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vashchuk is nu in balbezit. Popadyuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vashchuk. Vashchuk krijgt een gele kaart. Popadyuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Popadyuk kan niet meer verder spelen. Chigrinskiy komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlumak met de inworp. Plotko is nu in balbezit. Plotko geeft de bal voor. Chigrinskiy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pantilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotko verovert de bal door een tackle van achteren. Chigrinskiy rent richting de bal. Chigrinskiy schiet op doel. Stroenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aveo - wazappp 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aveo 54%, wazappp 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aveo - wazappp 1:1