Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK DESNA ФК Корнин
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Ibragimov verovert de bal door een tackle van achteren. Ibragimov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Skripka de bal onder controle te krijgen. Lemishko rent richting de bal. Lemishko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Karabkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibragimov onderschept slim de pass. Skripka probeert naar een medespeler te passen. Lemishko is nu in balbezit. Lemishko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Boryachinskiy is nu in balbezit. Boryachinskiy passt de bal met de wreef. Krivoshey rent richting de bal. Krivoshey schiet op doel. Tshirskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turyanskiy zal de hoekschop nemen. Kril` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Krivoshey onderschept slim de pass. Ibragimov onderschept slim de pass. Ibragimov passt de bal zonder na te denken. Lemishko rent richting de bal. Lemishko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ibragimov probeert naar een medespeler te passen. Tatarintsev rent richting de bal. Tatarintsev speelt de bal door. Lemishko rent richting de bal. Lemishko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK DESNA - ФК Корнин 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK DESNA 42%, ФК Корнин 58%.
FK DESNA - ФК Корнин 1:0

53e minuut.
Daar is Krivtsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivtsov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krivtsov krijgt een gele kaart. Matveev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Matveev kan niet meer verder spelen. Dikan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Nepogodov probeert naar een medespeler te passen. Hay is nu in balbezit. Hay geeft de bal voor. Lemishko is nu in balbezit. Lemishko draait met de bal, schiet en ... Mokritskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Jaros is nu in balbezit. Boryachinskiy is nu in balbezit. Boryachinskiy geeft de bal voor. Artemenko rent richting de bal. Artemenko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Boryachinskiy is nu in balbezit. Boryachinskiy geeft een hoge lob. Kucher is nu in balbezit. Kucher draait met de bal, schiet en ... Kril` maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK DESNA - ФК Корнин 1:1

88e minuut.
Kindiy met de inworp. Tatarintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarintsev passt de bal met de wreef. Lemishko rent richting de bal. Lemishko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK DESNA 54%, ФК Корнин 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK DESNA - ФК Корнин 1:1