Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Йоги Кристалл
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Inworp. Tchuichenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarasenko onderschept slim de pass. Sak is nu in balbezit. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov onderschept slim de pass. Papazov geeft de bal voor. Kormiltsev rent richting de bal. Kormiltsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Йоги - Кристалл 1:0

8e minuut.
Stavka rent richting de bal. Stavka passt de bal zonder na te denken. Sak probeert de bal aan de voet te houden. Konyushenko is nu in balbezit. Konyushenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tarasenko is nu in balbezit. Yaremenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarasenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Bosnjak neemt de penalty, wat een uithaal! Mikhalik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Йоги - Кристалл 1:1

40e minuut.
Sak onderschept slim de pass. Sak speelt de bal door. Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnjak onderschept slim de pass. Bosnjak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Йоги 69%, Кристалл 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Йоги - Кристалл 1:1

61e minuut.
Daar is Bosnjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markanich speelt de bal door. Konyushenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Konyushenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Йоги - Кристалл 1:2

70e minuut.
Kormiltsev heeft problemen om de bal te vangen. Markanich rent richting de bal. Sak verovert de bal door een tackle van achteren. Kormiltsev is nu in balbezit. Kormiltsev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Chuvaev de bal. Starostyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Starostyak geeft de bal voor. Kormiltsev is nu in balbezit. Kormiltsev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Skepskiy geeft de bal voor. Starostyak heeft problemen om de bal te vangen. Starostyak geeft een lange en hoge pass. Kormiltsev rent richting de bal. Kormiltsev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Papazov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Golaydo komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Mikhalik trapt de bal weg. Tarasenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sak krijgt een gele kaart. Tarasenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarasenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dobrovolski rent richting de bal. Konyushenko onderschept slim de pass. Konyushenko schiet op doel. Mikhalik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Йоги - Кристалл 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Йоги 50%, Кристалл 50%.
Йоги - Кристалл 1:3