Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ryx Aveo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Kornutyak probeert naar een medespeler te passen. Kovtun is nu in balbezit. Plotko onderschept slim de pass. Plotko draait met de bal, schiet en ... Popadyuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kovtun onderschept slim de pass. Vorobyov is nu in balbezit. Plotko met een sublieme pass. Popadyuk is nu in balbezit. Popadyuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Reva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uzakov. Reva raakt geblesseerd tijdens het duel. Kharkovschenko met een snel genomen vrije trap. Daar is Yakovenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhabchenko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zhabchenko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Yakovenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kornutyak komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Omelchuk kopt de bal weg. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosovskiy. Kosovskiy krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Popadyuk is nu in balbezit. Ezerskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Ezerskiy geeft de bal voor. Simonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonov schiet op doel. Siverchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kovtun rent richting de bal. Kovtun geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nedilko de bal onder controle te krijgen. Simonov is nu in balbezit. Simonov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ryx - Aveo 1:0

45e minuut.
Plotko heeft problemen om de bal te vangen. Simonov rent richting de bal. Popadyuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popadyuk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ryx 37%, Aveo 63%.
ryx - Aveo 1:0

47e minuut.
Vorobyov is nu in balbezit. Kornutyak onderschept slim de pass. Kornutyak passt de bal met de wreef. Popadyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadyuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kornutyak rent richting de bal. Kornutyak met een sublieme pass. Nedilko is nu in balbezit. Simonov verovert de bal door een tackle van achteren. Simonov draait met de bal, schiet en ... Siverchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonov haalt uit met een fantastische trap. Siverchuk bokst de bal weg.

55e minuut.
Klungelig pakt Plotko de bal. Kornutyak is nu in balbezit. Kornutyak passt de bal in één keer door. Daar is Simonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ryx - Aveo 2:0

60e minuut.
Uzakov geeft een hoge lob. Lyutikov kopt de bal weg. Plotko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Popadyuk de bal. Popadyuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Uzakov is nu in balbezit. Reva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uzakov raakt geblesseerd tijdens het duel. Uzakov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Popadyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadyuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nedilko geeft een hoge lob. Inworp. Yakovenko met de inworp. Kornutyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornutyak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ryx 36%, Aveo 64%.
ryx - Aveo 2:0
ryx