Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK DESNA украйна
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Podgayni heeft problemen om de bal te vangen. Jaros is nu in balbezit. Jaros geeft een hoge lob. Lemishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemishko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ibragimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shymanskiy onderschept slim de pass. Shymanskiy probeert naar een medespeler te passen. Mikhailichenko rent richting de bal. Mikhailichenko draait met de bal, schiet en ... Kril` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK DESNA 57%, украйна 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK DESNA - украйна 0:0

48e minuut.
Ibragimov verovert de bal door een tackle van achteren. Ibragimov met een sublieme pass. Tiapushkin is nu in balbezit. Lemishko verovert de bal door een tackle van achteren. Lemishko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Matveev geeft de bal voor. Jaros kopt de bal weg. Lemishko is nu in balbezit. Lemishko schiet op doel. Yezerskiy probeert de bal aan de voet te houden. Poroshenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK DESNA - украйна 1:0

81e minuut.
Khoma rent richting de bal. Shymanskiy rent richting de bal. Shymanskiy speelt de bal door. Mikhailichenko rent richting de bal. Mikhailichenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mikhailichenko rent richting de bal. Mikhailichenko passt de bal zonder na te denken. Daar is Sokolowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokolowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK DESNA 60%, украйна 40%.
FK DESNA - украйна 1:0