Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
украйна FK DESNA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Khoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnichenko speelt de bal door. Sokolowski rent richting de bal. Sokolowski haalt uit met een fantastische trap. Kril` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
украйна - FK DESNA 1:0

19e minuut.
Mekhanoshin verovert de bal door een tackle van achteren. Mekhanoshin probeert naar een medespeler te passen. Tatarintsev met een sublieme pass. Lemishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemishko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
украйна - FK DESNA 1:1

37e minuut.
Shymanskiy probeert naar een medespeler te passen. Buryak bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryak speelt de bal door. Mikhailichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailichenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Doeltrap. Kril` met een harde bal richting middenveld. Daar is Kolesnichenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikhailichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailichenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
украйна - FK DESNA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украйна 35%, FK DESNA 65%.
украйна - FK DESNA 2:1

49e minuut.
Kindiy met een sublieme pass. Ibragimov is nu in balbezit. Ibragimov met een sublieme pass. Lemishko is nu in balbezit. Lemishko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Mekhanoshin de bal. Ibragimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibragimov passt de bal met de wreef. Lemishko is nu in balbezit. Lemishko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
украйна - FK DESNA 2:2

77e minuut.
Tatarintsev met een sublieme pass. Lemishko is nu in balbezit. Podgayni is nu in balbezit. Lemishko verovert de bal door een tackle van achteren. Lemishko haalt uit met een fantastische trap. Poroshenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mikhailichenko de bal. Mikhailichenko haalt uit met een fantastische trap. Nepogodov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski haalt uit met een fantastische trap. Hay heeft problemen om de bal te vangen. Buryak rent richting de bal. Buryak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украйна 48%, FK DESNA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
украйна - FK DESNA 2:2