Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wazappp ФК Корнин
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Krivtsov verovert de bal door een tackle van achteren. Vorobyov speelt de bal door. Lunev rent richting de bal. Shalychev onderschept slim de pass. Shalychev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kiryukhin met de inworp. Karabkin is nu in balbezit. Vorobyov begaat een overtreding. Vorobyov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lunev is nu in balbezit. Vorobyov verovert de bal door een tackle van achteren. Shalychev is nu in balbezit. Shalychev draait met de bal, schiet en ... Mokritskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kucher kopt de bal weg. Klungelig pakt Krivoshey de bal. Drabenyuk rent richting de bal. Krivoshey verovert de bal door een tackle van achteren. Krivoshey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Artemenko heeft problemen om de bal te vangen. Barannikov onderschept slim de pass. Barannikov geeft de bal voor. Shalychev rent richting de bal. Shalychev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Karabkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobyov verovert de bal door een tackle van achteren. Vorobyov met een sublieme pass. Shalychev rent richting de bal. Shalychev haalt uit met een fantastische trap. Mokritskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Drabenyuk geeft een lange en hoge pass. Vorobyov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lunev de bal onder controle te krijgen. Shalychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalychev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pantilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucher onderschept slim de pass. Pantilov is nu in balbezit. Kucher onderschept slim de pass. Kucher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kucher onderschept slim de pass. Krivoshey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vashchuk is nu in balbezit. Krivoshey verovert de bal door een tackle van achteren. Krivoshey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wazappp 50%, ФК Корнин 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wazappp - ФК Корнин 0:0

47e minuut.
Turyanskiy is nu in balbezit. Kiryukhin speelt de bal door. Drabenyuk heeft problemen om de bal te vangen. Kucher is nu in balbezit. Kucher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Skripka kopt de bal weg. Artemenko is nu in balbezit. Met opzet legt Barannikov zijn tegenspeler op de grond. Artemenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Artemenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Stroenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Skripka passt de bal in één keer door. Daar is Karabkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vorobyov speelt de bal door. Shalychev rent richting de bal. Shalychev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wazappp 45%, ФК Корнин 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wazappp - ФК Корнин 0:0