Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Кристалл Aveo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Klungelig pakt Vorobyov de bal. Tarasenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vorobyov. Vorobyov krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Zhabchenko met een sublieme pass. Uzakov is nu in balbezit. Bosnjak onderschept slim de pass. Konyushenko is nu in balbezit. Konyushenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Кристалл - Aveo 1:0

21e minuut.
Bosnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnjak met een sublieme pass. Vorobyov rent richting de bal. Konyushenko onderschept slim de pass. Konyushenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Кристалл - Aveo 2:0

34e minuut.
Chuvaev kopt de bal weg. Markanich probeert naar een medespeler te passen. Konyushenko rent richting de bal. Konyushenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Plotko met een sublieme pass. Popadyuk rent richting de bal. Popadyuk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Skepskiy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Кристалл - Aveo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Кристалл 42%, Aveo 58%.
Кристалл - Aveo 2:1

48e minuut.
Tarasenko met een snelle inworp. Pogrebnyak is nu in balbezit. Pogrebnyak geeft de bal voor. Daar is Markanich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markanich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zhabchenko probeert de bal aan de voet te houden. Bosnjak kopt de bal weg. Konyushenko rent richting de bal. Konyushenko schiet op doel. Nedilko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pogrebnyak zal de hoekschop nemen. Chuvaev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Markanich probeert naar een medespeler te passen. Nedilko is nu in balbezit. Konyushenko verovert de bal door een tackle van achteren. Bosnjak is nu in balbezit. Bosnjak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zhabchenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Logvinenko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Кристалл 39%, Aveo 61%.
Кристалл - Aveo 2:1