Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aveo Кристалл
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Vorobyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasenko verovert de bal door een tackle van achteren. Plotko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plotko krijgt een gele kaart. Tarasenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarasenko komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Skvortsov met een sublieme pass. Kosovskiy is nu in balbezit. Chuvaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chuvaev krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lyutikov is nu in balbezit. Lyutikov probeert naar een medespeler te passen. Plotko is nu in balbezit. Plotko geeft een hoge lob. Popadyuk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Markanich probeert de bal aan de voet te houden. Plotko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotko speelt de bal door. Popadyuk is nu in balbezit. Popadyuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Popadyuk rent richting de bal. Plotko bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanich verovert de bal door een tackle van achteren. Popadyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Popadyuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aveo 49%, Кристалл 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aveo - Кристалл 0:0

47e minuut.
Siverchuk geeft een hoge lob. Markanich kopt de bal weg. Konyushenko rent richting de bal. Bosnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aveo - Кристалл 0:1

51e minuut.
Kosovskiy is nu in balbezit. Markanich onderschept slim de pass. Markanich geeft een hoge lob. Chuvaev is nu in balbezit. Chuvaev speelt de bal door. Siverchuk bokst de bal weg.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chuvaev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tarasenko heeft problemen om de bal te vangen. Bosnjak rent richting de bal. Bosnjak draait met de bal, schiet en ... Siverchuk bokst de bal weg.

55e minuut.
Uzakov met een snelle inworp. Vorobyov is nu in balbezit. Tarasenko is nu in balbezit. Vorobyov verovert de bal door een tackle van achteren. Vorobyov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Konyushenko onderschept slim de pass. Uzakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konyushenko is nu in balbezit. Konyushenko geeft de bal voor. Chuvaev kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aveo - Кристалл 0:2

61e minuut.
Plotko probeert naar een medespeler te passen. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bosnjak draait met de bal, schiet en ... Siverchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Markanich rent richting de bal. Markanich passt de bal zonder na te denken. Nedilko is nu in balbezit. Konyushenko onderschept slim de pass. Konyushenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aveo 63%, Кристалл 37%.
Aveo - Кристалл 0:2