Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Līga II.03
  • Stadion: suksu7 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3099
suksu7 Latvijas tv
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mālītis heeft problemen om de bal te vangen. Bāliņš rent richting de bal. Bāliņš passt de bal zonder na te denken. Vilms is nu in balbezit. Vilms draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Trusis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apaļais komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Burinieks probeert de bal aan de voet te houden. Dīcis is nu in balbezit. Vilms verovert de bal door een tackle van achteren. Vilms haalt uit met een fantastische trap. Vilsons maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
suksu7 - Latvijas tv 1:0

13e minuut.
Pumpiņrasa verovert de bal door een tackle van achteren. Pumpiņrasa passt de bal in één keer door. Līvs rent richting de bal. Līvs haalt uit met een fantastische trap. Juniors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
suksu7 - Latvijas tv 1:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kripēns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mālītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bāliņš onderschept slim de pass. Bāliņš draait met de bal, schiet en ... Vilsons kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pumpiņrasa is nu in balbezit. Pumpiņrasa geeft een lange en hoge pass. Līvs rent richting de bal. Līvs draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vihrovs de bal onder controle te krijgen. Juniors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bārbals onderschept slim de pass. Berkulis onderschept slim de pass. Berkulis probeert naar een medespeler te passen. Līvs rent richting de bal. Līvs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
suksu7 - Latvijas tv 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suksu7 64%, Latvijas tv 36%.
suksu7 - Latvijas tv 1:2

63e minuut.
Līvs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dēdelis rent richting de bal. Zellis is nu in balbezit. Pumpiņrasa is nu in balbezit. Pumpiņrasa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bārbals bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpiņrasa rent richting de bal. Bērziņš is nu in balbezit. Bārbals is nu in balbezit. Bārbals haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
suksu7 - Latvijas tv 1:3

85e minuut.
Mālītis rent richting de bal. Bāliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bāliņš met een sublieme pass. Vilms is nu in balbezit. Vilms haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suksu7 59%, Latvijas tv 41%.
suksu7 - Latvijas tv 1:3