Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DaeguFC Pooh-Hang Jangmabuk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Hatoshi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zuhi de bal. Lo-Jang rent richting de bal. Tae-Byung onderschept slim de pass. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ling-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Young passt de bal in één keer door. Zuhi probeert naar een medespeler te passen. Tae-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DaeguFC - Pooh-Hang Jangmabuk 0:1

11e minuut.
Lee-Lee met de inworp. Ling-Young heeft problemen om de bal te vangen. Ling-Young met een sublieme pass. Daar is Tsun-Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsun-Kim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chuyen speelt de bal door. Hwan-Jung rent richting de bal. Hwan-Jung passt de bal in één keer door. Ling-Young is nu in balbezit. Ling-Young schiet op doel. Hwan-Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Won-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Hyun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ling-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Young passt de bal met de wreef. Won-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Hyun haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Kun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DaeguFC - Pooh-Hang Jangmabuk 1:1

27e minuut.
Lo-Jang passt de bal met de wreef. Tae-Byung rent richting de bal. Chuyen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chuyen krijgt een gele kaart. Tae-Byung raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zuhi neemt zijn aanloop. Paal! Lee-Kyung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DaeguFC - Pooh-Hang Jangmabuk 1:2

36e minuut.
Zuhi rent richting de bal. Zuhi speelt de bal door. Tae-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Byung schiet op doel. Lee-Kyung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DaeguFC - Pooh-Hang Jangmabuk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaeguFC 55%, Pooh-Hang Jangmabuk 45%.
DaeguFC - Pooh-Hang Jangmabuk 1:3

63e minuut.
Tsun-Kim met een sublieme pass. Yang-Lee probeert de bal aan de voet te houden. Hwan-Jung probeert naar een medespeler te passen. Won-Hyun rent richting de bal. Won-Hyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DaeguFC - Pooh-Hang Jangmabuk 2:3

66e minuut.
Hatoshi geeft een hoge lob. Ling-Young rent richting de bal. Yang-Lee begaat een overtreding. Yang-Lee krijgt een gele kaart. Zuhi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Won-Kwon komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lo-Cheng speelt de bal door. Tae-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Kim begaat een overtreding. Tsun-Kim krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tsun-Kim rent richting de bal. Yang-Lee is nu in balbezit. Tsun-Kim rent richting de bal. Tsun-Kim geeft een hoge lob. Tae-Byung springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tsun-Kim passt de bal met de wreef. Chuyen is nu in balbezit. Won-Kwon speelt de bal door. Tae-Byung rent richting de bal. Tae-Byung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DaeguFC - Pooh-Hang Jangmabuk 2:4

86e minuut.
Yang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Kwoo geeft een lange en hoge pass. Won-Kwon kopt de bal weg. Tae-Byung is nu in balbezit. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap. Lee-Kyung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Chuyen geeft een hoge lob. Won-Hyun is nu in balbezit. Jung-Hwan begaat een overtreding. Jung-Hwan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaeguFC 66%, Pooh-Hang Jangmabuk 34%.
DaeguFC - Pooh-Hang Jangmabuk 2:4