Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cztpowe عادل رونالدينهو
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 13.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Şahinoğlu is nu in balbezit. Şahinoğlu probeert naar een medespeler te passen. Atalay rent richting de bal. Tümen is nu in balbezit. Tümen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cztpowe - عادل رونالدينهو 0:1

16e minuut.
Michaelides rent richting de bal. Tümen rent richting de bal. Akif begaat een overtreding. Akif krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Skannavias bereikt de bal nog maar net als eerste. Skannavias draait met de bal, schiet en ... Grivas kopt de bal weg. Daar is Tümen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tümen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Özadam speelt de bal door. Genagritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Genagritis passt de bal zonder na te denken. Akif is nu in balbezit. Akif draait met de bal, schiet en ... Şevketoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Akif onderschept slim de pass. Tümen rent richting de bal. Tümen passt de bal zonder na te denken. Skannavias rent richting de bal. Skannavias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Markou geeft een hoge lob. Özadam kopt de bal weg. Varer is nu in balbezit. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif draait met de bal, schiet en ... Şevketoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cztpowe - عادل رونالدينهو 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cztpowe 65%, عادل رونالدينهو 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cztpowe - عادل رونالدينهو 1:1

46e minuut.
Paletsios geeft een hoge lob. Genagritis speelt de bal door. Canver met een sublieme pass. Tümen heeft problemen om de bal te vangen. Tümen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Eralp met een sublieme pass. Daar is Michaelides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atalay verovert de bal door een tackle van achteren. Akif rent richting de bal. Akif haalt uit met een fantastische trap. Şevketoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cztpowe - عادل رونالدينهو 2:1

68e minuut.
Lemesios passt de bal met de wreef. Daar is Skannavias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tümen rent richting de bal. Skannavias rent richting de bal. Skannavias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Özadam is nu in balbezit. Rıfkı onderschept slim de pass. Rıfkı geeft een hoge lob. Skannavias is nu in balbezit. Skannavias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Atalay rent richting de bal. Atalay geeft een lange en hoge pass. Akrivakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varer rent richting de bal. Varer schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cztpowe 52%, عادل رونالدينهو 48%.
cztpowe - عادل رونالدينهو 2:1