Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marios FC FC.Dinamo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Izbul rent richting de bal. Izbul passt de bal zonder na te denken. Grivas rent richting de bal. Grivas haalt uit met een fantastische trap. Öztoprak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - FC.Dinamo 1:0

16e minuut.
Agapiou met een snelle inworp. Bayramoğlu is nu in balbezit. Louvaris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Louvaris krijgt een gele kaart. Bayramoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bayramoğlu met een snel genomen vrije trap. Pittas is nu in balbezit. Pittas haalt uit met een fantastische trap. Öztoprak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Agathokleous heeft problemen om de bal te vangen. Grivas rent richting de bal. Grivas passt de bal in één keer door. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bayramoğlu is nu in balbezit. Louvaris onderschept slim de pass. Louvaris speelt de bal door. Paulou rent richting de bal. Paulou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Grivas passt de bal met de wreef. Panagides is nu in balbezit. Pittas verovert de bal door een tackle van achteren. Pittas draait met de bal, schiet en ... Öztoprak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Öztoprak met een harde bal richting middenveld. Izbul kopt de bal weg. Aggelides controleert de bal met de borst. Grivas rent richting de bal. Grivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - FC.Dinamo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marios FC 53%, FC.Dinamo 47%.
Marios FC - FC.Dinamo 2:0

50e minuut.
Agapiou is nu in balbezit. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu geeft de bal voor. Pittas rent richting de bal. Pittas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - FC.Dinamo 3:0

53e minuut.
Paulou heeft problemen om de bal te vangen. Louvaris rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prokopis. Prokopis krijgt een gele kaart.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraskeua met de inworp. Bayramoğlu rent richting de bal. Louvaris onderschept slim de pass. Louvaris geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Agapiou probeert naar een medespeler te passen. Grivas rent richting de bal. Aggelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Öztoprak trapt de bal weg van het doel. Daar is Bayramoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraskeua onderschept slim de pass. Paraskeua geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Panagides kopt de bal weg. Izbul is nu in balbezit. Aristocleous schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aristocleous krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marios FC 51%, FC.Dinamo 49%.
Marios FC - FC.Dinamo 3:0