Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gonzalez Rouges Rhinocéros
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Talonsi is nu in balbezit. Billong verovert de bal door een tackle van achteren. N`Jie rent richting de bal. Billong rent richting de bal. Billong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Ikwi de bal. N`Toh onderschept slim de pass. N`Toh geeft een hoge lob. N`Jie rent richting de bal. N`Jie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Matafirou onderschept slim de pass. Kouamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouamo passt de bal in één keer door. N`Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Matafirou is nu in balbezit. Matafirou geeft de bal voor. Talonsi probeert de bal aan de voet te houden. N`Jie is nu in balbezit. N`Jie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Atanga is nu in balbezit. Billong verovert de bal door een tackle van achteren. Billong met een sublieme pass. N`Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jie haalt uit met een fantastische trap. Moundi bokst de bal weg.

34e minuut.
Sinju geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Bete met een snelle inworp. Billong bereikt de bal nog maar net als eerste. Billong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gonzalez 63%, Rouges Rhinocéros 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gonzalez - Rouges Rhinocéros 0:0

54e minuut.
Billong passt de bal zonder na te denken. Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou geeft een lange en hoge pass. N`Jie is nu in balbezit. N`Jie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Lamu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yebga met een snelle inworp. Atanga is nu in balbezit. Atanga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Yebga bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikwi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ikwi krijgt een gele kaart. N`Toh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
M`Bete passt de bal zonder na te denken. Billong rent richting de bal. Baoro is nu in balbezit. Billong verovert de bal door een tackle van achteren. Billong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gonzalez - Rouges Rhinocéros 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gonzalez 51%, Rouges Rhinocéros 49%.
gonzalez - Rouges Rhinocéros 0:1