Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noirs Guerriers FIEPGLG
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Jama bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikongué verovert de bal door een tackle van achteren. Dikongué passt de bal met de wreef. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
N`Dembel verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dembel speelt de bal door. N`Gambi bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gambi draait met de bal, schiet en ... Omogu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noirs Guerriers - FIEPGLG 0:1

19e minuut.
Honi geeft een hoge lob. N`Dengue is nu in balbezit. N`Dengue passt de bal met de wreef. Boumtje bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumtje draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Messomo rent richting de bal. N`Dengue onderschept slim de pass. N`Dengue met een sublieme pass. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje schiet op doel. N`Djoké verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Inoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tatiense rent richting de bal. Tatiense schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tatiense probeert naar een medespeler te passen. N`Dengue is nu in balbezit. N`Dengue passt de bal met de wreef. Boumtje rent richting de bal. Boumtje schiet op doel. N`Djoké verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noirs Guerriers 46%, FIEPGLG 54%.
Noirs Guerriers - FIEPGLG 0:1

79e minuut.
Sinkot geeft de bal voor. Dikongué kopt de bal weg. N`Gambi bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gambi draait met de bal, schiet en ... Omogu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noirs Guerriers - FIEPGLG 0:2

85e minuut.
Honi is nu in balbezit. Honi met een sublieme pass. Nsangou speelt de bal door. Boumtje rent richting de bal. Boumtje schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noirs Guerriers 54%, FIEPGLG 46%.
Noirs Guerriers - FIEPGLG 0:2