Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les ailes du phoenix Rouges Léopards
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Siakam heeft problemen om de bal te vangen. Siakam passt de bal met de wreef. Bona is nu in balbezit. Siakam is nu in balbezit. Siakam draait met de bal, schiet en ... Musonge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Dieudonné rent richting de bal. N`Galle verovert de bal door een tackle van achteren. N`Galle passt de bal met de wreef. Siakam bereikt de bal nog maar net als eerste. Siakam draait met de bal, schiet en ... Musonge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ousmanou heeft problemen om de bal te vangen. Ousmanou geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adjan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
N`Kolo geeft de bal voor. Ombede is nu in balbezit. Ombede passt de bal in één keer door. Siakam is nu in balbezit. Siakam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Nadege passt de bal met de wreef. Djoubairou is nu in balbezit. Djoubairou met een sublieme pass. N`Gody rent richting de bal. N`Gody draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les ailes du phoenix - Rouges Léopards 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les ailes du phoenix 49%, Rouges Léopards 51%.
les ailes du phoenix - Rouges Léopards 0:1

55e minuut.
N`Diba rent richting de bal. Lamu verovert de bal door een tackle van achteren. Lamu passt de bal in één keer door. Siakam rent richting de bal. Siakam schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
les ailes du phoenix - Rouges Léopards 1:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ombede met de inworp. Adjan heeft problemen om de bal te vangen. Adjan geeft een hoge lob. Siakam maakt een snoekduik en kopt de bal. Musonge bokst de bal weg.

87e minuut.
N`Diba passt de bal met de wreef. Nyounai rent richting de bal. Ombede begaat een overtreding. Ombede krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Nadege kan de bal niet met de borst controleren. Lontchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontchi probeert naar een medespeler te passen. Nadege rent richting de bal. Nadege draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les ailes du phoenix 43%, Rouges Léopards 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
les ailes du phoenix - Rouges Léopards 1:1