Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAC OS X Lions FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Botello onderschept slim de pass. Botello passt de bal met de wreef. Sánchez is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Botello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Trejos is nu in balbezit. Trejos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trejos rent richting de bal. Trejos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAC OS X - Lions FC 0:1

26e minuut.
Wilson met een sublieme pass. Klungelig pakt Suárez de bal. Dely Valdés is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez schiet op doel. Piza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Trejos geeft een lange en hoge pass. Dely Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Wilson kopt de bal weg. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MAC OS X - Lions FC 0:2

40e minuut.
Herrery kopt de bal weg. Klungelig pakt Suárez de bal. Wilson rent richting de bal. Suárez onderschept slim de pass. Suárez schiet op doel. Piza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAC OS X 79%, Lions FC 21%.
MAC OS X - Lions FC 0:2

46e minuut.
Saucedo verovert de bal door een tackle van achteren. Saucedo passt de bal zonder na te denken. Millan rent richting de bal. Blades onderschept slim de pass. Blades haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAC OS X - Lions FC 1:2

56e minuut.
Moodie geeft een lange en hoge pass. Norato rent richting de bal. Norato met een sublieme pass. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mong speelt de bal door. Wilson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trejos. Wilson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wilson kan niet meer verder spelen. Samaniego komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAC OS X 61%, Lions FC 39%.
MAC OS X - Lions FC 1:2