Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lions FC FC hassan
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Botello probeert de bal aan de voet te houden. Paredes is nu in balbezit. Carter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paredes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galván komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Galván is nu in balbezit. Galván geeft een hoge lob. Mong kopt de bal weg. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Blanco speelt de bal door. Otero rent richting de bal. Otero passt de bal in één keer door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Parris trapt de bal weg van het doel. Trejos kopt de bal weg. Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Vega de bal. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions FC - FC hassan 1:0

22e minuut.
Botello geeft de bal voor. Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Mitchell probeert naar een medespeler te passen. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Botello probeert de bal met de borst te controleren. Botello passt de bal zonder na te denken. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... Vega probeert de bal aan de voet te houden. Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván onderschept slim de pass. Galván met een sublieme pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel. Canek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lions FC - FC hassan 1:1

40e minuut.
Botello passt de bal zonder na te denken. Parris geeft een lange en hoge pass. Obando kopt de bal weg. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Carter rent richting de bal. Carter geeft een lange en hoge pass. Cornejo rent richting de bal. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions FC 45%, FC hassan 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lions FC - FC hassan 1:1

53e minuut.
Obando speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega rent richting de bal. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Carter heeft problemen om de bal te vangen. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván met een sublieme pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Galván geeft de bal voor. Peniche rent richting de bal. Thompson maakt een afschuwelijke overtreding. Thompson krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos passt de bal met de wreef. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Suárez geeft de bal voor. De La Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos verovert de bal door een tackle van achteren. Trejos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions FC 45%, FC hassan 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lions FC - FC hassan 1:1