Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAC OS X FC hassan
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Barrios met een snelle inworp. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo draait met de bal, schiet en ... Blades maakt een snoekduik en kopt de bal. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAC OS X - FC hassan 1:0

12e minuut.
Moodie geeft een lange en hoge pass. Julio kopt de bal weg. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Blades is nu in balbezit. Blades haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAC OS X - FC hassan 2:0

34e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Daar is Blades, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornejo rent richting de bal. Blades verovert de bal door een tackle van achteren. Blades haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MAC OS X - FC hassan 3:0

36e minuut.
Galván met een sublieme pass. Barrios rent richting de bal. De La Iglesia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Samaniego met een snel genomen vrije trap. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Obando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blades verovert de bal door een tackle van achteren. Blades draait met de bal, schiet en ... Cornejo probeert de bal aan de voet te houden. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAC OS X - FC hassan 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAC OS X 49%, FC hassan 51%.
MAC OS X - FC hassan 4:0

47e minuut.
Barrios passt de bal met de wreef. Otero rent richting de bal. Dely Valdés is nu in balbezit. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Piza trapt de bal weg van het doel. Galván kopt de bal weg. Gibson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Blades is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass. Saucedo rent richting de bal. Blades is nu in balbezit. Blades haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peniche speelt de bal door. Otero speelt de bal door. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Samaniego rent richting de bal. Galván is nu in balbezit. Galván speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een lange en hoge pass. Dely Valdés probeert naar een medespeler te passen. Blades rent richting de bal. Blades draait met de bal, schiet en ... Peña bokst de bal weg.

81e minuut.
Peniche is nu in balbezit. Peniche geeft een lange en hoge pass. Moodie heeft problemen om de bal te vangen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAC OS X - FC hassan 4:1

87e minuut.
De La Iglesia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galván is nu in balbezit. Barrios begaat een overtreding. Barrios krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAC OS X 56%, FC hassan 44%.
MAC OS X - FC hassan 4:1