Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lions FC real madrid veraguense
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 4
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Jones geeft een lange en hoge pass. De Frías kopt de bal weg. Klungelig pakt Parris de bal. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lions FC - real madrid veraguense 0:1

10e minuut.
Parris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calvo met de inworp. De Frías rent richting de bal. De Frías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions FC - real madrid veraguense 0:2

12e minuut.
Stewart heeft problemen om de bal te vangen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stewart. Stewart krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos verovert de bal door een tackle van achteren. Trejos speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lions FC - real madrid veraguense 1:2

16e minuut.
Chiari met een sublieme pass. Canek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trejos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Mitchell passt de bal zonder na te denken. Stewart rent richting de bal. Botello probeert naar een medespeler te passen. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Calvo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carvajal komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones begaat een overtreding. Suárez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Botello met een snel genomen vrije trap. Nimbley kopt de bal weg. Jones heeft problemen om de bal te vangen. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chiari is nu in balbezit. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley probeert naar een medespeler te passen. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jones is nu in balbezit. Millan onderschept slim de pass. Millan passt de bal zonder na te denken. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Nimbley is nu in balbezit. Stewart begaat een overtreding. Stewart krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

35e minuut.
Carvajal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Botello de bal. Del Valle rent richting de bal. Del Valle draait met de bal, schiet en ... Parris kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Canek kopt de bal weg. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Jones tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jones krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions FC 48%, real madrid veraguense 52%.
Lions FC - real madrid veraguense 1:2

64e minuut.
Lloreda met een sublieme pass. Daar is Millan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Valle maakt een afschuwelijke overtreding. Del Valle krijgt een gele kaart. Millan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Millan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Forbes rent richting de bal. Suárez onderschept slim de pass. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lions FC - real madrid veraguense 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions FC 47%, real madrid veraguense 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lions FC - real madrid veraguense 2:2