Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrid veraguense Lions FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Nimbley verovert de bal door een tackle van achteren. Nimbley passt de bal met de wreef. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Canek trapt de bal weg van het doel. Trejos kopt de bal weg. Stewart heeft problemen om de bal te vangen. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos met een sublieme pass. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid veraguense - Lions FC 0:1

40e minuut.
Trejos geeft een hoge lob. Nimbley is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiari. Nimbley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trejos komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo speelt de bal door. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle haalt uit met een fantastische trap. Thompson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid veraguense 57%, Lions FC 43%.
real madrid veraguense - Lions FC 0:1

64e minuut.
Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mong onderschept slim de pass. Mong probeert naar een medespeler te passen. Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos haalt uit met een fantastische trap. Forbes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid veraguense - Lions FC 0:2

76e minuut.
Klungelig pakt Stewart de bal. Trejos onderschept slim de pass. Trejos passt de bal zonder na te denken. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Carter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lloreda de bal. Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda onderschept slim de pass. Lloreda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid veraguense 54%, Lions FC 46%.
real madrid veraguense - Lions FC 0:2