Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALCA VAMOS Diego
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


18e minuut.
Echeverría kan de bal niet met de borst controleren. Lorenzo is nu in balbezit. Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Echeverría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorenzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Azo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miranda kopt de bal weg. Blades is nu in balbezit. Becerra onderschept slim de pass. Becerra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Becerra rent richting de bal. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra onderschept slim de pass. Becerra haalt uit met een fantastische trap. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCA - VAMOS Diego 0:1

44e minuut.
Echeverría passt de bal in één keer door. Montecayo is nu in balbezit. Ceballos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceballos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALCA 65%, VAMOS Diego 35%.
ALCA - VAMOS Diego 0:1

54e minuut.
Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Azo onderschept slim de pass. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Becerra rent richting de bal. Becerra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALCA - VAMOS Diego 0:2

60e minuut.
Gil probeert naar een medespeler te passen. Turcios kopt de bal weg. Pascal is nu in balbezit. Cubillo verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillo haalt uit met een fantastische trap. Henry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Gil met een harde bal richting middenveld. Echeverría controleert de bal met de borst. Becerra is nu in balbezit. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALCA 55%, VAMOS Diego 45%.
ALCA - VAMOS Diego 0:2