Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VAMOS Diego ALCA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Wittgreen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peniche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is De La Iglesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Iglesia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte met een sublieme pass. Cubillo rent richting de bal. Turcios is nu in balbezit. Turcios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VAMOS Diego - ALCA 0:1

21e minuut.
Turcios is nu in balbezit. Turcios schiet op doel. De La Iglesia kopt de bal weg. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VAMOS Diego - ALCA 0:2

25e minuut.
Vivero geeft een hoge lob. Conte heeft problemen om de bal te vangen. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte met een sublieme pass. Daar is Montecayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turcios onderschept slim de pass. Turcios schiet op doel. Henry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VAMOS Diego - ALCA 0:3

40e minuut.
Cubillo rent richting de bal. Vivero verovert de bal door een tackle van achteren. Vivero passt de bal zonder na te denken. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo geeft de bal voor. Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
VAMOS Diego - ALCA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VAMOS Diego 66%, ALCA 34%.
VAMOS Diego - ALCA 1:3

47e minuut.
Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez speelt de bal door. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Azo rent richting de bal. Azo geeft een lange en hoge pass. Méndez kopt de bal weg. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra draait met de bal, schiet en ... Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blades probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VAMOS Diego - ALCA 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VAMOS Diego 50%, ALCA 50%.
VAMOS Diego - ALCA 2:3