Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los inparables Kadafi FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaez rent richting de bal. Gaez passt de bal in één keer door. Dasent rent richting de bal. Dasent haalt uit met een fantastische trap. Ávila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano passt de bal in één keer door. Gaez is nu in balbezit. Dasent rent richting de bal. Dasent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ávila trapt de bal weg. Roberts kopt de bal weg. Klungelig pakt Miranda Barría de bal. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los inparables - Kadafi FC 0:1

16e minuut.
Govan rent richting de bal. Gaez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaez passt de bal met de wreef. Dasent rent richting de bal. Dasent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cárdenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano passt de bal zonder na te denken. Dasent is nu in balbezit. Dasent draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alfaro trapt de bal weg. Ortiz kopt de bal weg. Dasent is nu in balbezit. Gaez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Urane is nu in balbezit. Urane speelt de bal door. Roberts met een sublieme pass. Govan rent richting de bal. Govan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Gaez onderschept slim de pass. Gaez probeert naar een medespeler te passen. Dasent heeft problemen om de bal te vangen. Dasent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los inparables - Kadafi FC 1:1

42e minuut.
Valdiviezo rent richting de bal. Dasent bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdiviezo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valdiviezo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dasent is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miranda Barría zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gaez verovert de bal door een tackle van achteren. Gaez met een sublieme pass. Dasent is nu in balbezit. Dasent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los inparables - Kadafi FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los inparables 36%, Kadafi FC 64%.
los inparables - Kadafi FC 2:1

57e minuut.
Noriega geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerrud met de inworp. Govan is nu in balbezit. Govan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Conte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rowe komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Alfaro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rowe met de inworp. Gaez is nu in balbezit. Gaez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los inparables 36%, Kadafi FC 64%.
los inparables - Kadafi FC 2:1