Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los inparables Lions FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Noriega geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nimbley met een snelle inworp. Tejada geeft een hoge lob. Noriega heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gaez rent richting de bal. Dasent is nu in balbezit. Botello rent richting de bal. Gaez verovert de bal door een tackle van achteren. Gaez schiet op doel. Canek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los inparables - Lions FC 1:0

14e minuut.
Urane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tejada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejada passt de bal zonder na te denken. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los inparables - Lions FC 1:1

20e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cárdenas zijn tegenspeler op de grond. Tejada moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tejada kan niet meer verder spelen. Constantino komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Botello kan de bal niet met de borst controleren. Botello geeft de bal voor. Valderrama rent richting de bal. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Botello speelt de bal door. Nimbley rent richting de bal. Nimbley probeert naar een medespeler te passen. Constantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley verovert de bal door een tackle van achteren. Saés begaat een overtreding. Saés krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los inparables 58%, Lions FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los inparables - Lions FC 1:1

54e minuut.
Botello probeert naar een medespeler te passen. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley met een sublieme pass. Constantino rent richting de bal. Constantino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Nimbley met een snelle inworp. Constantino rent richting de bal. Constantino geeft de bal voor. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Millan rent richting de bal. Gaez rent richting de bal. Gaez passt de bal zonder na te denken. Dasent rent richting de bal. Dasent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dasent passt de bal met de wreef. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano passt de bal met de wreef. Dasent is nu in balbezit. Dasent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los inparables - Lions FC 2:1

89e minuut.
Gaez is nu in balbezit. Botello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaez. Gaez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los inparables 46%, Lions FC 54%.
los inparables - Lions FC 2:1