Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAC OS X los inparables
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gibson is nu in balbezit. Urane bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato verovert de bal door een tackle van achteren. Gaez is nu in balbezit. Gaez draait met de bal, schiet en ... Piza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MAC OS X - los inparables 0:1

9e minuut.
Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz geeft de bal voor. Dasent bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent haalt uit met een fantastische trap. Piza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Zambrano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rowe komt het veld opgelopen. Dely Valdés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blades heeft problemen om de bal te vangen. Blades haalt uit met een fantastische trap. Naranjo probeert de bal aan de voet te houden. Aldrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAC OS X - los inparables 1:1

25e minuut.
Norato onderschept slim de pass. Urane rent richting de bal. Norato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Norato moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Norato schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez met een sublieme pass. Rowe met een sublieme pass. Urane is nu in balbezit. Urane geeft de bal voor. Piza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urane geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rowe geeft de bal voor. Klungelig pakt Moodie de bal. Moodie speelt de bal door. Dasent is nu in balbezit. Dasent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAC OS X 66%, los inparables 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAC OS X - los inparables 1:1

49e minuut.
Miranda Barría speelt de bal door. Moodie is nu in balbezit. Moodie geeft een lange en hoge pass. Dasent is nu in balbezit. Dasent schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Julio met een sublieme pass. Rowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo is nu in balbezit. Blades rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dely Valdés met een sublieme pass. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowe probeert naar een medespeler te passen. Urane bereikt de bal nog maar net als eerste. Urane geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rowe geeft de bal voor. Miranda Barría bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda Barría geeft de bal voor. Daar is Dasent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dasent schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAC OS X 49%, los inparables 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAC OS X - los inparables 1:1