Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los inparables MAC OS X
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Gaez is nu in balbezit. Dely Valdés rent richting de bal. Gaez begaat een overtreding. Gaez krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cárdenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urane rent richting de bal. Urane probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Gaez met een sublieme pass. Piza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Dely Valdés kopt de bal weg. Saés is nu in balbezit. Saés passt de bal zonder na te denken. Dasent rent richting de bal. Dasent schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Moodie is nu in balbezit. Dasent is nu in balbezit. Sánchez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dasent raakt geblesseerd tijdens het duel. Dasent neemt de penalty, wat een uithaal! Piza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Saés heeft problemen om de bal te vangen. Blades rent richting de bal. Saucedo rent richting de bal. Saucedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los inparables - MAC OS X 0:1

32e minuut.
Saucedo heeft problemen om de bal te vangen. Blades is nu in balbezit. Gaez verovert de bal door een tackle van achteren. Dasent bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los inparables - MAC OS X 1:1

42e minuut.
Barrios onderschept slim de pass. Barrios met een sublieme pass. Blades is nu in balbezit. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los inparables 58%, MAC OS X 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los inparables - MAC OS X 1:1

55e minuut.
Saés onderschept slim de pass. Saés met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Saucedo verovert de bal door een tackle van achteren. Saucedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Julio is nu in balbezit. Julio speelt de bal door. Blades rent richting de bal. Blades draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Julio is nu in balbezit. Julio passt de bal in één keer door. Saés met een sublieme pass. Dasent bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent draait met de bal, schiet en ... Piza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los inparables - MAC OS X 2:1

87e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Dasent onderschept slim de pass. Gaez rent richting de bal. Gaez haalt uit met een fantastische trap. Piza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los inparables - MAC OS X 3:1

88e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo begaat een overtreding. Saucedo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los inparables 64%, MAC OS X 36%.
los inparables - MAC OS X 3:1