Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VAMOS Diego real madrid veraguense
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


24e minuut.
Lorenzo speelt de bal door. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari is nu in balbezit. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wittgreen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wittgreen. Lloreda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carvajal komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De Frías is nu in balbezit. De Frías geeft de bal voor. Daar is Azo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Canek bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra onderschept slim de pass. Becerra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VAMOS Diego - real madrid veraguense 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VAMOS Diego 40%, real madrid veraguense 60%.
VAMOS Diego - real madrid veraguense 1:0

54e minuut.
Calvo met de inworp. De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías geeft een hoge lob. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Canek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miranda met een snelle inworp. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VAMOS Diego - real madrid veraguense 2:0

66e minuut.
Canek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miranda met de inworp. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
VAMOS Diego - real madrid veraguense 3:0

83e minuut.
Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías met een sublieme pass. Del Valle rent richting de bal. Del Valle haalt uit met een fantastische trap. Henry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VAMOS Diego 40%, real madrid veraguense 60%.
VAMOS Diego - real madrid veraguense 3:0