Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC hassan Kadafi FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Galván geeft een lange en hoge pass. Stempel rent richting de bal. Paredes maakt een afschuwelijke overtreding. Paredes krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Peniche geeft de bal voor. Klungelig pakt Valdiviezo de bal. Mitchell met een sublieme pass. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC hassan - Kadafi FC 1:0

17e minuut.
Paredes onderschept slim de pass. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes is nu in balbezit. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap. Robles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Stempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempel met een sublieme pass. Nieto speelt de bal door. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes onderschept slim de pass. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC hassan - Kadafi FC 2:0

43e minuut.
Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto rent richting de bal. Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero onderschept slim de pass. Escudero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC hassan 38%, Kadafi FC 62%.
FC hassan - Kadafi FC 2:0

50e minuut.
Alfaro geeft de bal voor. Cerrud kopt de bal weg. Daar is Gálvez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC hassan - Kadafi FC 3:0

65e minuut.
Acosta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De La Iglesia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peniche rent richting de bal. Peniche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC hassan 39%, Kadafi FC 61%.
FC hassan - Kadafi FC 3:0