Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kadafi FC FC hassan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Paredes onderschept slim de pass. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ... Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kadafi FC - FC hassan 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitchell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero geeft een lange en hoge pass. Paredes krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Stempel onderschept slim de pass. Otero onderschept slim de pass. Otero probeert naar een medespeler te passen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitchell met een snelle inworp. Otero rent richting de bal. Otero geeft de bal voor. Peniche krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gálvez rent richting de bal. Otero is nu in balbezit. Otero speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kadafi FC - FC hassan 0:2

25e minuut.
Stempel rent richting de bal. Stempel met een sublieme pass. Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kadafi FC - FC hassan 0:3

26e minuut.
Paredes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casazola komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Peniche kopt de bal weg. Otero rent richting de bal. Otero passt de bal in één keer door. Casazola rent richting de bal. Casazola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kadafi FC 69%, FC hassan 31%.
Kadafi FC - FC hassan 0:3

48e minuut.
Mitchell onderschept slim de pass. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero passt de bal in één keer door. Casazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Casazola draait met de bal, schiet en ... Robles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Obando passt de bal met de wreef. Gálvez is nu in balbezit. Casazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Casazola schiet op doel. Robles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kadafi FC - FC hassan 0:4

72e minuut.
Peniche is nu in balbezit. Klungelig pakt Peniche de bal. Peniche passt de bal zonder na te denken. Casazola is nu in balbezit. Casazola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Robles trapt de bal weg. Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Galván begaat een overtreding. Nieto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gálvez met een snel genomen vrije trap. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kadafi FC 59%, FC hassan 41%.
Kadafi FC - FC hassan 0:4