Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrid veraguense ALCA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Jones rent richting de bal. Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Jones tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jones krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. De Frías passt de bal met de wreef. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Buitrago geeft een lange en hoge pass. Cornejo kopt de bal weg. Cubillo heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz rent richting de bal. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Stewart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stewart geeft de bal voor. Muñoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceballos rent richting de bal. Ceballos geeft een hoge lob. Calvo bokst de bal weg.

27e minuut.
Echeverría rent richting de bal. Echeverría geeft de bal voor. Buitrago heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Stewart geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blades de bal. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle haalt uit met een fantastische trap. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid veraguense - ALCA 1:0

44e minuut.
Buitrago geeft een lange en hoge pass. Bovell bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrud heeft problemen om de bal te vangen. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid veraguense 51%, ALCA 49%.
real madrid veraguense - ALCA 1:0

49e minuut.
De La Iglesia geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Forbes de bal onder controle te krijgen. Echeverría met een sublieme pass. Cubillo heeft problemen om de bal te vangen. Cubillo draait met de bal, schiet en ... Calvo bokst de bal weg.

59e minuut.
De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías passt de bal met de wreef. Gil speelt de bal door. Cubillo rent richting de bal. Cubillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid veraguense 60%, ALCA 40%.
real madrid veraguense - ALCA 1:0