Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VAMOS Diego Lions FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Nimbley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botello geeft de bal voor. McDonald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nimbley neemt de hoekschop. Henry bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Azo is nu in balbezit. Trejos verovert de bal door een tackle van achteren. Trejos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Suárez de bal. Suárez schiet op doel. Henry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Trejos is nu in balbezit. Trejos geeft een hoge lob. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VAMOS Diego - Lions FC 0:1

23e minuut.
Herrery geeft een hoge lob. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecayo begaat een overtreding. Montecayo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Wittgreen heeft problemen om de bal te vangen. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel. Na een snelle pass probeert McDonald de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
VAMOS Diego - Lions FC 0:2

34e minuut.
Miranda is nu in balbezit. Botello is nu in balbezit. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Thompson heeft problemen om de bal te vangen. Canek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VAMOS Diego 60%, Lions FC 40%.
VAMOS Diego - Lions FC 0:2

46e minuut.
Trejos speelt de bal door. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez geeft de bal voor. Trejos rent richting de bal. Trejos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Thompson rent richting de bal. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo passt de bal in één keer door. Becerra rent richting de bal. Becerra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Mong de bal. Miranda is nu in balbezit. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Becerra rent richting de bal. Becerra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VAMOS Diego - Lions FC 1:2

76e minuut.
Trejos verovert de bal door een tackle van achteren. Trejos passt de bal in één keer door. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VAMOS Diego - Lions FC 1:3

77e minuut.
Becerra heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suárez. Suárez krijgt een gele kaart. Lorenzo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lorenzo kan niet meer verder spelen. Angulo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VAMOS Diego 44%, Lions FC 56%.
VAMOS Diego - Lions FC 1:3