Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrid veraguense los inparables
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Saés met een sublieme pass. Gaez rent richting de bal. Gaez passt de bal in één keer door. Dasent bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid veraguense - los inparables 0:1

20e minuut.
Gaez rent richting de bal. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones passt de bal zonder na te denken. Gaez rent richting de bal. Gaez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Canek geeft de bal voor. Urane rent richting de bal. Chiari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiari krijgt een gele kaart. Urane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaez neemt de penalty, wat een uithaal! Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Calvo de bal onder controle te krijgen. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Frías de bal. De Frías draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid veraguense 54%, los inparables 46%.
real madrid veraguense - los inparables 0:1

49e minuut.
Rowe geeft de bal voor. Miranda Barría is nu in balbezit. Miranda Barría passt de bal in één keer door. Dasent rent richting de bal. Dasent schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lloreda met een snelle inworp. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. De Frías geeft een hoge lob. Aldrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Miranda Barría heeft problemen om de bal te vangen. De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. De Frías met een sublieme pass. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid veraguense 48%, los inparables 52%.
real madrid veraguense - los inparables 0:1