Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALCA FC hassan
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Turcios is nu in balbezit. Cornejo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turcios. Turcios krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Otero rent richting de bal. Otero geeft de bal voor. Peniche rent richting de bal. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALCA - FC hassan 0:1

27e minuut.
Turcios rent richting de bal. Galván is nu in balbezit. Turcios begaat een overtreding. Turcios krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerrud. Cerrud krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Echeverría geeft een hoge lob. Obando rent richting de bal. Obando geeft een hoge lob. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALCA 56%, FC hassan 44%.
ALCA - FC hassan 0:1

56e minuut.
Echeverría rent richting de bal. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Cerrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero onderschept slim de pass. Otero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCA - FC hassan 0:2

68e minuut.
Blanco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Gracia komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bovell is nu in balbezit. Bovell geeft een hoge lob. Cornejo heeft problemen om de bal te vangen. Cubillo is nu in balbezit. Cubillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galván passt de bal in één keer door. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cerrud met een sublieme pass. Inworp. De La Iglesia met de inworp. Peniche rent richting de bal. Peniche geeft een hoge lob. Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Cubillo rent richting de bal. De Gracia is nu in balbezit. Cubillo verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cornejo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALCA 54%, FC hassan 46%.
ALCA - FC hassan 0:2