Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NuNiii is me dung
suprise Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Anh Bảo met een sublieme pass. Gia Toàn rent richting de bal. Phi Cường tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phi Cường krijgt een gele kaart. Gia Toàn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chính met een snel genomen vrije trap. Gia Toàn springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Phúc Thịnh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quốc Phương komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Vũ Minh passt de bal met de wreef. Chính bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính passt de bal zonder na te denken. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chính is nu in balbezit. Chính met een sublieme pass. Minh Khang is nu in balbezit. Minh Khang passt de bal zonder na te denken. Gia Toàn is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vũ Minh zal de hoekschop nemen. Hoàng Dũng kopt de bal weg. Mạnh Trường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gia Toàn probeert de bal met de borst te controleren. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NuNiii is me - dung 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NuNiii is me 40%, dung 60%.
NuNiii is me - dung 1:0

49e minuut.
Bảo Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh onderschept slim de pass. Quốc Anh geeft een lange en hoge pass. Minh Khang rent richting de bal. Minh Khang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Quốc Phương speelt de bal door. Quốc Mạnh is nu in balbezit. Quốc Mạnh met een sublieme pass. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bảo Duy probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt is nu in balbezit. Quốc Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt draait met de bal, schiet en ... Huy Thông bokst de bal weg.

88e minuut.
Inworp. Quốc Phương met een snelle inworp. Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khang geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Quốc Mạnh is nu in balbezit. Chính is nu in balbezit. Quốc Mạnh begaat een overtreding. Quốc Mạnh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NuNiii is me 46%, dung 54%.
NuNiii is me - dung 1:0